10 lækre hoteller med swimmingpool på Sifnos

2. maj 2017
,
Vil du have swimmingpool på ferien? Se vores 10 favoritter.

Selvom der er masser af lækre strande på Sifnos, kan det give god mening af vælge et hotel med swimmingpool. Det er ikke almindeligt at overnatningstederne på de små græske øer har pool – men de findes, hvis man kigger sig lidt for.

På Sifnos er der en snes hoteller med swimmingpool. Typisk skal man lede blandt de mere luksuriøse hoteller, og typisk er de pools der er ikke ret store. Store vandlandslignende komplekser som man ser et på de store charterdestinationer findes ikke på Sifnos. På Sifnos er swimmingpools lig med nydelse og forkælelse.

3 grunde til at vælge et hotel med swimmingpool på Sifnos

Her er tre gode grunde til at du skal vælge et hotel med swimmingpool når ferien går til Sifnos.

 1. Børnene vil elske det. Vi kommer ikke uden om at for børn (og barnlige sjæle) rimer swimmingpool på ferie. Ved at vælge et sted med swimmingpool vil du med garanti få verdens gladeste unger.
 2. Du kan bo længere væk fra kysten uden at give afkald på muligheden for en morgendukkert eller en aftensvømmetur. Det øger mulighederne for hvor du kan bo betragteligt, når ikke du behøver vælge et hotel nær stranden.
 3. På Sifnos findes swimmingpools ofte på de mere luksuriøse overnatningssteder. Det betyder også at der omkring poolen ofte er mere fred og ro end på strandene. Holder du af at trække dig lidt tilbage på ferien, kan et hotel med swimmingpool være et rigtigt godt valg.

10 lækre hoteller med swimmingpool på Sifnos

Her er ti af vores favorithoteller på Sifnos med swimmingpool.

 • Xerolithia, Kamares. Et lækkert, lille hotel med swimmingpool og snackbar beliggende 300 meter fra stranden. Her er fred og ro og en god atmosfære. Tilbyder morgenmad. Link til booking.
 • Nymfes Hotel, Kamares. Dejligt, lille hotel (11 værelser) med swimmingpool og en skøn gårdhave beliggende tæt på stranden i Kamares. Fine værelser. Tilbyder morgenmad. Link til booking.
 • Astra Verina, Artemonas. 5 værelser med formidabel beliggenhed lidt uden for Artemonas. Swimmingpool og gode værelser, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Link til booking.
 • Lighthouse Hotel, Faros. Et utroligt lækkert hotel med swimmingpool. Tilbyder studios og lejligheder med plads til op til 5 personer. Det ligger lidt uden for Faros og har dermed en beliggenhed, så de tre nærmeste strande ligger indenfor ca. 1 km. Link til booking.
 • Kamaroti Suites Hotel, Artemonas. Flot beliggende hotel midt i en olivenlund i udkanten af Artemonas med smuk udsigt over Kastro og Det Ægæiske Hav. Hotellet har en rigtig lækker swimmingpool og en lille poolbar med snaks og drinks. Link til booking.
 • Alexandros Hotel, Platis Gialos. Stort hotel (49 værelser) med stor swimmingpool og poolcafe tæt på stranden. Har en flot have og gode værelser. Link til booking.
 • Petali Village Hotel, Apollonia. Hotel beliggende 250 m fra Apollonias bymidte med swimmingpool og snackbar. Fra værelserne er der panoramaudsigt over havet og det omkringliggende landskab. Link til booking.
 • Selana Suites, Chrisopigi. Lækkert hotel med panoramaudsigt over havet og udendørs swimmingpool og snackbar. Link til booking.
 • Verina Suites, Platis Gialos. God beliggenhed midt i Sifnos’ mest populære område. Fin udendørs swimmingpool med solterrasse og snackbar. Link til booking.
 • Niriedes Hotel, Platis Gialos. Udsøgt hotel med en af øens bedste beliggenheder med udsigt over bugten. Har en mindre swimmingpool i en lukket gårdhave. Link til booking.