Privatlivspolitik og Cookies

Udgiver

Sifnosguide.dk udbydes af:

Wolsing Media
Under Himlen 8
4500 Nykøbing Sj.

CVR: 31531748

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Sifnosguide.dk indsamler og bruger dine personlige oplysninger som beskrevet i disse retningslinjer. Det er altid de senest tilgængelige vilkår, der gælder.

Når du bruger Sifnosguide.dk accepterer du nedenstående datapolitik.

Cookies

Ved besøg på Sifnosguide.dk gemmes en eller flere cookies i din browser. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Sifnosguide.dk sætter cookies med det formål at kunne levere målrettede annoncer fra de annoncenetværk vi benytter. Det er i skrivende stund Google Adsense.

Ønsker du ikke at der bliver sat cookies, giver langt de fleste browsere mulighede for at slette eller blokere for cookies. Da fremgangsmåden er forskellig fra browser til browser, henviser vi til dokumentationen for din respektive browser.

Indlejret indhold og links

Artikler på Sifnosguide.dk kan indeholde indlejret indhold fra tredjepart (men gør det normalt ikke). Det kunne være YouTube-videoer eller andet. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig teknisk på samme måde, som hvis du have besøgt det pågældende websted.

Disse tjenester overvåger måske selv din interaktion med det indlejrede indhold, bruger cookies etc. Specielt hvis du har en konto hos pågældende. Det samme kan være tilfældet, når du klikker på et link på Sifnosguide.dk. Her kan den hjemmeside som linket henviser til vælge at lægge en cookie og registrerer IP-adresse etc.

Her henvises til de pågældende tjenesters datapolitik.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Sifnosguide.dk har om dig. Hvis de personoplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du til enhver tid ændre dem. Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

Da vi slet ikke indsamler personoplysninger på Sifnosguide.dk er det dog meget nemt: Vi har ikke registeret nogle personoplysninger om hverken dig eller nogen andre.

Har du yderligere spørgmål?

Har du yderligere spørgmål i relation til vores privatlivspolitik, kan du altid kontakte os ved at klikke her: Kontakt Sifnosguide