5 gode grunde til at holde ferie på de græske øer i 2020

1. jan 2020
, ,
De græske øer har det hele. Her er fem gode grunde til at du skal holde din sommerferie på en eller flere af de græske øer i år.
Har du ikke besluttet dig for, hvor sommerferien skal gå hen i år? De græske øer er et rigtigt godt bud. De græske øer oser af atmosfære. Smukke hvidkalkede huse, strande med det klareste vand, store bjerge og rå natur samt grønne olivenlunde der indbyder til afslapning. Stemningen på de græske øer er noget helt særligt. Og et er sikkert, tager du derned i år, er du ikke i tvivl om hvor du skal tage hen næste år. For en græsk ferie er stærkt vanedannende. Her er fem gode grunde til at holde sommerferie på de græske der i 2020.

1. Indbydende strande

Strandene på de græske øer er fantastiske. Der findes noget for enhver smag uanset om du er til en lille uopdaget strand i en afsidesliggende vig eller solstole og drinks sammen med vennerne. Læg dertil at de græske øer byder på det klareste og reneste vand du kan forestille dig.

2. Fred og ro

På de græske øer finder du en særlig ro, der gør at du kommer i den helt rette feriestemning. Omgivelserne er rolige og behagelige og de lokale lever et liv uden stress og jag som de har gjort i århundreder. På de græske øer kan man nyde den enkle og rolige tilværelse i fulde drag.

3. Fantastisk mad

Græsk mad er noget er verdens mest velsmagende. Det er det simple køkken baseret på gode reelle råvarer og hvor smagen er i højsædet. Prøv friskfanget fisk, grillet lammekød eller spanakopita. Vil du gøre som grækerne, så bestil forskelllige småretter og del dem med dine medrejsende.

4. Hyggelige hoteller

De fleste hoteller på de græske øer er små og familiedrevne. Det giver en personlig og venlig oplevelse, man ikke får på de store destinationer. Her kan man få en snak med ejeren, der kan anbefale spisesteder og oplevelser i nærheden.

5. Meget for pengene

De græske øer har det hele lige fra den mest enkle til diskret luksus. Fællesnævneren er at du får meget for pengene. Priserne er ganske enkelt lavere end på mange andre feriedestinationer i Europa.

Hvilken græsk ø skal jeg vælge?

Der er hundredevis at græske øer at vælge mellem. Vores favoritter er Sifnos, Milos og Serifos, der efter vores mening rummer det hele og det bedste af græsk øferie. Du kan læse mere om Sifnos her på siden og finder rejseguides til Serifos og Milos her.