Film optaget på Sifnos #1: The Kiss of Life

8. dec 2014
, ,
En græsk romatisk komedie fra 2007. En stresset mand, der snart skal giftes møder en benhård kvinde med en dødelig hemmelighed.

Filmen “Το φιλί της… Ζωής” med den engelske titel The Kiss of Life er en græsk romantiskkomedie fra 2007 optaget på Sifnos og naboøen Milos. Filmen er skrevet og instrueret af Nikos Zapatinas og havde forholdsvis stor succes i de græske biografer, hvor den solgte 250.000 billetter. Titelsangen synges af Elena Paparizou, der vandt det internationale melodigrandprix i 2005 med sangen “My Number One”.

Filmen handler om Pashalis, en ganske ordinær mand, der snart skal giftes, og Zoi en mystisk kvinde med en bogstaveligt talt dødelig hemmelighed. De to hovedpersoner støder selvfølgelig ind i hinanden og sød musik – og sjove indfald – opstår i en lind strøm. I bedste græske stil er der masser af letpåklædte smukke kvinder og fjollede situationer.

Filmen er ikke til at få i Danmark, men den ligger i fuld længde på YouTube – dog uden undertekster. Find den her: http://youtu.be/aGgpcQgUxu0