GoGreece er Danmarks bedste rejseguide til Grækenland

18. nov 2019
, ,
GoGreece er Danmarks bedste rejseguide til Grækenland og de græske øer
Vi stopper ikke med Sifnos. Nu skal resten af Grækenland med. Besøg GoGreece, Danmark nye (og bedste) rejseguide til Grækenland og de græske øer.

Vi har de seneste måneder arbejdet stenhårdt på at lave Danmarks bedste rejseguide til Grækenland og de græske øer. Vi synes selv, at vi er sluppet ret godt fra det. Her til aften er vi derfor gået i luften med GoGreece.dk.

I første omgang har vi skrevet rejseguides til 21 af de skønne græske øer. Sifnos er selvfølgelig en af dem. Derudover har vi blandt andet skrevet om Korfu, Karpathos, Kefalonia, Antipaxos og mange flere. Da vi, som bekendt, har en forkærlighed for de ukendte små øer, er vi startet med dem. Hvis du er interesseret i Sifnos, er der med garanti også nogle øer der vil interessere dig på GoGreece.

Vi er ikke helt så grundige, som her på Sifnosguide, hvor vi kommer helt ned i detaljerne. Så ville vi simpelthen aldrig blive færdige. Efterhånden vil vi dog bygge på – og vi vil også udvide med flere øer samt destinationer på fastlandet. Dér er nemlig også mange spændende steder, som nok kunne fortjene lidt opmærksomhed. Vi gør i hvert fald vores.

Så når du er færdig med at læse her på Sifnosguide, så skyndt dog over på GoGreece og bliv inspireret af vores mange rejseguides til dejlige øer.

Hjælp gerne med at sprede budskabet.

Rejseguide til Grækenland

Du finder vores rejseguide til Grækenland her: GoGreece.dk