Ny rejseguide til Nettuno

22. mar 2019
, ,
Nettuno er en dejlig ferieby på kysten syd for Rom. Vi har lavet Danmarks bedste rejseguide til Nettuno, så du kan planlægge en god ferie.

Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med Sifnos og de andre græske øer. Vi elsker simpelthen at holde ferie i Grækenland. Men det betyder ikke, at  vi ikke også holder af andre steder. Et af dem er kystbyen Nettuno i Italien.

Nettuno ligger ud til Det Tyrrhenske Hav en times kørsel syd for Rom i Italien. Byen har en rig forhistorie, der strækker sig længere tilbage end selveste Romerriget, og er i dag en populær turistdestination. Byen menes at være opkaldt efter Neptun, den romerske gud for havet.

Selvom italienerne selv for længst har opdaget kysten syd for Rom, hvor Nettuno ligger, som et fremragende sted at holde ferie, er byen endnu ikke et ret kendt feriemål blandt danskere. Det synes vi er synd, for byen og området har meget at byde på.

Rejseguide til Nettuno

Vi har derfor lavet en super god rejseguide til Nettuno. Vi har boet i Nettuno sidste fem måneder og har brugt tiden på at opleve, drikke kaffe, spise, gå ture og sætte det hele i system. Det er blevet til, synes vi selv, Danmarks bedste rejseguide til Nettuno. Tjek den ud på Nettunoguide.dk. Her finder du de bedste hoteller i Nettuno, de gode lokale spisesteder og tips der gør din ferie meget bedre.

Nettuno er noget helt, helt andet end Sifnos og så har de alligevel en del ting til fælles: Fraværet af masseturisme og det ægte liv der ikke er sat i scene for turisternes skyld. Derudover har Nettuno en kæmpe fordel:  Den er en ideel feriedestination der er nemt at komme til året rundt – også om vinteren. Selvfølgelig ikke i form af en badeferie, men for et godt vinterklima med masser af solskinsdage.

Hvis du skulle være blevet træt at at holde din ferie på en af de græske øer, som om det sker, så tag et kig på Nettuno. Vi er i hvert fald meget glade for byen.

Du finder rejseguide til Nettuno på Nettunoguide.dk. For at gøre det nemt at finde rundt, er den holdt i samme layout som Sifnosguide.

God fornøjelse.