Ny rejseguide til Serifos

10. aug 2016
,
Sifnosguide har fået en lillebror. Vi har lavet en super god rejseguide til naboøen Serifos. Tjek den ud på Serifosguide.dk.

Det er vist ingen hemmelighed at vi er vilde med Sifnos. Vi elsker simpelthen at holde ferie på øen. Men det betyder ikke, at vi ikke også holder af andre steder i Grækenland. Et af dem er Sifnos’ naboø med nord, Serifos.

Serifos kan på mange måder bedst beskrives som Sifnos’ lillebror. Her bor færre mennesker og kommer færre turister, men mange at de ting som vi elsker ved Sifnos, er også kendetegnende for Serifos: De smukke huse, den gode mad, den afslappende øliv samt atmosfæren og stemningen. Serifos er bare skåret mere ind til benet. Her er færre byer og muligheder, og tingene er måske indrettet lidt mere på turisterne præmisser uden at det skal forstås negativt. Det betyder eksempelvis bare, at husene er bedre vedligeholdt, at der er pænt og rent etc.

Perfekt kombination: Sifnos og Serifos

Serifos er et oplagt valg, hvis ferien til Sifnos skal kombineres med en anden ø. De to øer ligger ved siden af hinanden, og færgeturen tager ikke engang en halv time. Det gør det nemt, og da stort set alle bor i Serifos’ havneby Livadi, er du hurtigt på plads efter ankomsten.

Har du 14 dage at gøre godt med, og vil du gerne besøge både Sifnos og Serifos, vil vi anbefale at du bruger flest dage på Sifnos. En fordeling i retning af 5 dage på Serifos og 9 dage på Sifnos er efter vores mening passende, når man kigger på de muligheder de to øer tilbyder. Har du færre dage til rådighed, kan du godt fordele dem mere ligeligt på de to øer.

Jeg glemte vist at sige, at Serifos har nogle fantastiske strande. Psili Ammos, som kan ses på billedet øverst, er kåret til Europas bedste strand. Hvad venter du på?

Du finder rejseguide til Serifos på Serifosguide.dk. For at gøre det nemt at finde rundt, er den holdt i samme layout som Sifnosguide.