3 unikke hoteller på Sifnos

27. jan 2020
, , , ,
Hvis du gerne vil kunne mærke det autentiske Grækenland på din ferie, så prøv et ophold med rod i den traditionelle stil på Sifnos. Her kan du bo i rustikke boliger med sjæl.

Der er rigtigt mange lækre hoteller på Sifnos, så det kan være svært at vælge hvilket et man vil bo på, når man har valgt at holde sin ferie på den dejlige græske ø. Der er selvfølgelig flere aspekter der kan spille ind, når der skal vælges. Måske ønsker du at opholde dig i en bestemt by på Sifnos, måske skal hotellet ligge tæt på en strand, eller også har du mest brug for at opholde dig et sted med fred og ro samt en god udsigt til havet.

Hvis det sted du overnatters atmosfære er vigtigt for dig, hvis du har lyst til at prøve noget lidt anderledes og hvis du gerne vil opholde dig et sted med sjæl og personlighed, så skulle du måske prøve at kigge nærmere på disse tre steder på Sifnos.

Gammel byggestil bruges endnu

De tre overnatningssteder har det til fælles, at de har taget udgangspunkt i den oprindelige græske landbo-stil med en enkel indretning, der bestod af pudsede mure, træ og stenfliser. Altsammen materialer der i gamle dage blevet taget fra naturen omkring dem. Dengang byggede og indrettede man sådan af nød, idag gør man det fordi det kan give en flot enkelhed og harmoni som ofte bliver glemt i moderne byggeri.

3 gode anderledes overnatningssteder på Sifnos

Apollonia Home

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Her får du adgang til et helt hus med god plads til en familie. Huset ligger i gåafstand fra hovedbyen Apollonia omgivet af vinstokke og oliventræer. Huset er rigtigt fint, rustikt og traditionelt og har en autentisk gammeldags stemning. Udendørs er der en overdækket terrasse med spiseplads, hvor du kan nyde udsigten til havet.

Link til booking.

Cycladic Vineyard House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Huset her ligger i rolige omgivelser blandt vinstokke og træer ca. 2 km syd for Apollonia. Huset har plads til 4 personer i gammel stil med rustikke materialer. Der er skønne udendørsarealer med skygge og god udsigt til det terrasserede landskab og bjergene. Husets indretning er meget harmonisk og det hele emmer af ro og afslapning.

Link til booking.

Venereum apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I den lille fiskerby Faros ligger disse lejligheder i traditionel stil med fokus på enkeltheden og rolig atmosfære. Der er overdækkede udearealer med en god udsigt til byen og havet. Nogle lejligheder har en flot rustik pool. Der er flere strande indenfor gåafstand, og den lille by med spisesteder og indkøbsmuligheder ligger lige nedenfor lejlighederne.

Link til booking.