Ny side om græsk mad

22. apr 2015
, ,
GræskMad.dk er en ny hjemmeside om græsk madkultur og med opskrifter på græsk mad fra græsk salat til souvlaki.

I dag har vi lanceret en ny side med opskrifter på græsk mad. Ideen er at tilbyde de bedste opskrifter på den originale gode græske mad, som man kender fra de græske ferier.

Vi vægter den ægte autentiske græske stil højt i vores opskrifter, og det kommer til udtryk i den gode smag. Vil du have den ægte græske smag, så nytter det ikke noget at springe over hvor gærdet er lavest. Vores opskrifter er ikke fordanskede udgaver, men den ægte vare. For hvorfor skulle vi dog nøjes med mindre? Det er jo den gode græske mad vi elsker.

Vores filosofi er stik modsat den de fleste andre opskriftsider praktiserer. Hos os er mindre mere. Vi har udvalgt én opskrift for hver ret. Til gengæld er det den bedste opskrift – og den ægte opskrift. Du behøver med andre ord ikke skulle bladre 117 opskrifter igennem for at finde den ene gode opskrift. Vi har gjort det for dig. Det eneste du så skal koncentrere dig om, er at gå i gang i køkkenet. Det kunne for eksempel være med en lækker græsk spinattærte – spanakopita – som på billedet øverst.

Du finder den nye side med opskrifter på græsk mad – og om græsk madkultur i det hele taget – på GræskMad.dk.

Velkommen og velbekomme